Zijvouwzak

Zijvouwzak


Swisspac is marktleider in het produceren en distribueren van side gusset bags, ook wel zijvouwzakken genoemd en worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van koffie en thee. Het afleveren van een product van hoogstande kwaliteit heeft onze hoogste prioriteit. De producten worden gemaakt van plastics als LLDPE, PPE, MET, PVC, BOPP en PE en bieden de keuze voor een buitenmateriaal van plastic, bruin papier en wit papier.

De zijvouwzak is compleet plat wanneer leeg en zet zich uit in de dikte wanneer deze wordt gevuld met uw product. De breedte van het zijvlak bepaalt daarmee de dikte van uw verpakking. De verpakking is dicht gesealed aan de onderkant. Daarnaast bevindt een extra sealstrip zich of aan de zijkant of achterkant van de verpakking, die dichtgeseald kan worden nadat deze is gevuld met uw product. Deze laatste seal voorziet de verpakking van extra stevigheid en stelt het product in staat rechtop in de schappen te staan. De side gusset bag kan gevuld worden met verscheidene producten zoals:

  • Proteïne poeder
  • Dierenvoer
  • Organische producten
  • Thee
  • Koffie
  • Farmaseutische producten

Het kleurenpalet van de side gusset bag is zwart, zilver, goud, papierbruin en wit en is ook te verkrijgen in een matte variant. De standaard maten van de side gusset bag zijn hieronder te vinden in de tabel. Mochten deze kleuren en/of maten niet aan uw wensen voldoen, is het ook mogelijk een op maat gemaakte zijvouwzak te ontwerpen.  De zijvouwzak kan bedrukt worden tot een totaal van 9 kleuren. De minimale oplage voor de producten op voorraad en op maat gemaakt is respectievelijk 1.000 en 15.000.


Matt Black – Mat Zwart
Matt Black – Mat Zwart
Glanzend Black
Glanzend Black
Bruine papieren verpakkingen
Bruine papieren verpakkingen
Mat Goud
Mat Goud
Mat Zilver
Mat Zilver
Mat Wit
Mat Wit
Glanzend Goud
Glanzend Goud
Glanzend Wit
Glanzend Wit