Enveloppen

Enveloppen


Een zijwaartse sprong in ons assortiment is de envelop; deze envelop beschermt uw product tijdens het transport met de post. De enveloppen zijn beschikbaar in verschillende maten en gewichtscategorieën.  Deze specificaties zijn onderaan de tekst in een tabel te vinden.

Onze enveloppen worden gemaakt van LDPE en PE en zijn water resistant; uw product is hierdoor goed beschermd tijdens het transport. Ze zijn uitermate geschikt voor koerier en express transport, banken en e-commerce bedrijven voor een veilig transport van uw documenten en producten. Onze envelop wordt erg gewaardeerd door onze klanten door verschillende functies, zoals:

  • Optimale scheurkracht
  • Lange levensduur
  • Lichte gewicht
  • Water resistant

Deze enveloppen zijn erg licht en kostenefficient voor u, wanneer u producten verzendt. We bieden onze enveloppen aan tegen een bodemprijs in de markt. Voor de standaardproducten geldt een minimale oplage van 500 stuks.

Daarnaast is het ook mogelijk uw envelop te bedrukken. Hiervoor wordt de rotogravure techniek toegepast wat ons mogelijk maakt uw product tot 9 kleuren te bedrukken. Mocht u interesse hebben in deze optie, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

mailer-bags

Enveloppen
Enveloppen
mailing bags
mailing bags
envelop bedrukken
envelop bedrukken
water resistente envelop
water resistente envelop